Anouk Crombag

mail.png linkedin.png

Anouk Crombag heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Sinds 2001 is zij werkzaam als advocaat. In de loop der jaren heeft zij zich steeds meer gericht op het personen- en familierecht, het jeugdrecht en het psychiatrisch patiëntenrecht. Anouk is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en de vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN). Daarnaast is zij erkend mediator en wordt zij regelmatig ingeschakeld als bijzonder curator. De persoonlijkheid van Anouk wordt gekenmerkt door betrokkenheid en aandacht voor de ander. Deze kwaliteiten werken op natuurlijke wijze door in de uitoefening van haar vak.

Anouk Crombag heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen-en familierecht
- Psychiatrisch patiëntenrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.